2021

Visst är det skönt med ett nytt år! Nytt år ger nya möjligheter och utmaningar.
Vi fortsätter arbeta i samma anda och har inga större förändringar att berätta om för tillfället. Det ska ändå sägas att vi valt att inte göra några prisjusteringar utan behåller vår prissättning som den är tills vidare.
En utvidgning av Rut-avdraget är nytt, det kan du läsa mer ingående om på skatteverkets hemsida. Allt som är nytt finns uppspaltat där.
En del av tjänsterna kanske är aktuellt även för oss, du är så välkommen att fråga oss!

Nu blickar vi framåt mot ljuset och många rena klara fönster...

Julhälsning

 Vi tackar för det gångna året och hoppas att vi ses igen efter helgerna när det blir 2021.
Vi får fortsätta att skydda varandra så gott det går och med en stor förhoppning att det ska vända till det bättre.
Efter helgerna fortsätter vi vårt jobb utan några större förändringar. Tjänster med RUT-avdraget utvidgas från och med januari, och det kan man läsa mera om på skatteverket.
Från Team KJ Fönsterputs - En riktigt God Jul!

December

Oj, vad mörkt det är nu ! Tur att man vet att det "går över" :)
Vi jobbar ändå på som vanligt och det fungerar bra, tycker vi! December verkar vara storstädningarnas månad...men det visste vi ju vi redan.

Vi har fått fina recensioner både på google och vår fb sida....självklart har vi delat med oss av dem även här:) Det är mycket glädjande och vi är så tacksamma för det. Det är kul när människor uppmärksammar att man alltid vill göra sitt bästa!

Det ska alltid vara lite solk i bägaren dock...vi har upptäckt att det inte fungerar för kunder att boka online, vi kan inte heller själva lägga in bokningar, så det ser ut som om vi får ta bort det om vi inte kan lösa det på nåt sätt. 

Fortsätt att boka oss och nyttja våra tjänster, vi älskar ju det!

KJ team

Ja då har vi avverkat halva november! Grått och lite trist men milt,och det är vi glada för. Det är ju fortfarande superfint väder för fönsterputs :) så passa på nu inför alla helger som följer.

Vi vill gärna tipsa om bokning online på vår fb sida. Där kan du kolla upp datum, tider och tillgänglighet. Fler kunder har hittat dit och använt "bokningssystemet" vilket är väldigt kul. Självklart går det också jättebra att skicka meddelande eller att ringa. Man gör det som passar bäst! 

Storstädningar

Tiden rasar iväg, och jobben avlöser varandra i jämn takt. Det är verkligt roligt!
Har du funderat över en storstädning innan jul så börjar det bli dags att boka nu. Vi har börjat boka storstäd för december redan nu. 
Vi tar bokningar för detta t.om v 51...sen kommer julen! 

Vill du få dina fönster putsade och skinande rena, går det att få oftast när du vill...med liten reservation förstås :) 

Vi ger också 10% på flyttstäd hela november ut!