"Proffsigt och smidigt, aldrig varit med en mer noggrann storstädning. Ställen där tidigare såväl fönsterputs- som städfirmor gått bet är nu renare än någonsin."

Storstädning av din bostad

Många vill ha hjälp med en grundligare städning en eller ett par gånger per år. Vi är väl förberedda när vi kommer och har en  mall som grund som vi jobbar utifrån men tar också hänsyn till dina önskemål. Behoven är så olika och det är alltid du som kund som bäst vet hur just du vill ha det. Nedan har vi listat vad som generellt ingår i tjänsten. 
 Rut-avdrag gäller. Fönsterputs beställs separat.Kök/matrum

Vi rengör alla skåp ,luckor och lådor utvändigt, vi rengör ugn (ej plåtar) fläkt och mikro, vi dammar och fläckar av väggar där vi kommer åt, vi rengör element, golvlister och dörrar,Strömbrytare och eluttag avtorkas. Vi dammsuger och våtmoppar golv.

Bad/dusch

Vi rengör dusch/badkar, väggar och kakel, vi rengör golvbrunn, och sanitetskärl, vi rengör lampor och element och skåp, lådor utvändigt. Speglar putsas. Vi dammsuger och våtmoppar golv. Finns tvättmaskin och torktumlare så avtorkas dessa utvändigt. 

V-rum/S-rum/hall

Vi dammar och avfläckar väggar element och golvlister och dammar hyllor, tavlor och övrig inredning. Strömbrytare, eluttag, dörrar och handtag avtorkas. Vi dammsuger och våtmoppar golv.

Skicka ditt meddelande till oss
Ring oss direkt